Daria Gorosenco

12 ani de experiență și titlul de International Beauty Expert!

A fost o cale lungă să ajung aici, acum, și să am în spatele meu oameni minunați alături de care să creez lucruri frumoase. Nu e ușor să fii cel mai bun într-o țară unde multe lucruri sunt cumpărate, sau câștigate pe căi murdare. Mi-a luat 12 ani să învăț, să merg la diferite traininguri, să împrumut din secretele celor mai buni cosmetologi din lume, să citesc sute de cărți și să ajung să inventez propriile trucuri ale frumuseții.

Ani destui în care să trec printr-o avalanșă de emoții, trădări, căzături, dar și puterea de-a o lua de la capăt și a-mi dori  cu orice preț să ajung acolo unde vreau. Și am ajuns, pentru că am fost ambițioasă și am crezut în mine. În 2015 întorcându-mă din Pestum, Italia cu titlul de campioana Europei la Spa Masaj și cu medalia de aur.  Mândră că am reușit să cuceresc întreaga lume cu masajul meu de autor Sugar Biolift, care ulterior a cucerit rând pe rând mai multe țări, fiind invitată să predau această tehnică de masaj în Israel, Italia, Irlanda, Australia, Federața Rusă și Canada.

Munca mea nu a fost în zadar, acum câțiva ani mi-am deschis propriul centru „SPA&Wellness Estetic Studio”, axat pe sugaring și mai apoi și Clinica de medicină estetică „Ultimate Beauty”. Două proiecte care au început cu bani împrumutați, nopți nedormite și multă, multă muncă. Nu îmi aduc milioane, nici lucruri luxoase, îmi aduc liniște sufletească, emoții frumoase și mândrie că am putut ajunge aici unde sunt. Nimic nu se compară cu zâmbetul și fericirea celor care ies din salonul nostru mulțumiți și cu o programare în prealabil pentru săptămâna viitoare. M-am străduit să analizez bine toate piețele și să aduc în Moldova cele mai bune și accesibile tratamente și proceduri pentru buzunarul fiecăruia.

Nici acum nu mă opresc, și o să continui să lupt și să muncesc pentru ceea ce-mi place. Dar cred că cel mai important lucru l-am lăsat să vi-l spun la sfârșit, dacă nu aveam familia pe care o am, în special pe mama, care a făcut mai mult decât ar putea face o mamă pentru copilul ei, nu cred că aș fi ajuns acum să vă scriu atât de sincer despre povestea mea. Mulțumesc, mamă. Și nu uitați dragele mele, aveți încredere în voi și țintiți cât mai sus, pentru că visurile devin realitate.

Titluri:
2015 – Campioană Europeană SPA Masaj
2014 – Aur la categoria Estetică facială și corporală
2014 – Aur la categoria SPA Masaj
2013 – Argint la categoria Spa Masaj
2012 – Argint la categoria Spa Masaj
2008 – Bronz  pentru experința în make-up

Add comment

Telefon de contact: 076015566
Program de lucru:
Luni-Sâmbătă: 09.00-20.00
Duminică: 10.00-16.00