Povestea mea, a unei femei ca tine

de daria

Bună, sunt Daria. Astăzi, înțeleg că toate realizările mele au pornit din convingerea că sunt bine, tânără și frumoasă. „Încrederea în tine e vitală pentru fericire. Fă ce vrei, dar nu o pierde niciodată”. Asta mi-a spus-o mama când eram doar o copilă și i-am înțeles dedesubturile doar când i-am prins gustul din zbor.

Dragostea pentru frumusețe sau primii pași în cosmetologie

Am fost binecuvântată cu un simț estetic și o dorință mai nefirească de a afla toate secretele frumuseții fără vârstă, însă am conștientizat că e și o luptă a absurdității. Atât femeia, cât și frumusețea ei pot fi o oglindă din mii și mii de laturi cu geometrii diferite. Secretul –  modul în care le privești.

Povestea mea începe cu aproape 12 ani în urmă, de la jocul naiv pe care îl tot inventam cu produsele cosmetice și lupta mea acerbă cu acneea, o problemă acută și un subiect sensibil pentru multe dintre noi. Și pentru că tot ea, mama, a tras cu ochiul la pasiunea față de compoziții și fel de fel de amestecuri dedicate unui corp cu aspect mai proaspăt și îngrjit, m-a îndrumat să fac studii în domeniul esteticii. Nu știu dacă a fost din grija și dorința de a pune capăt experimentelor mele sau a văzut-o pe Daria – femeia care îți scrie astăzi. 🙂

Așa am făcut primul pas. Au urmat o serie de cursuri și training-uri la nivel internațional.

Aventura de a aduce metoda epilării Sugaring în R. Moldova și alte țări din lume 

Am fost cea care a adus, în R. Moldova,  cea mai eficientă și organică metodă de epilare – sugaring. Odată cu inițierea acestui proiect am fondat și centrul de instruire Estetic Studio. Mi-am împărțit cunoștințele cu sute de femei și a fost dragoste la prima vedere.

Însă, Daria a refuzat să se oprească. Îmi plac provocările și le primesc cu o bucurie de neînțeles. Așa s-a întâmplat și atunci când totul părea perfect. Eram într-o frenetică căutare și analiză a unor căi noi și inofensive spre frumusețea, care nu cedează – indiferent de vârstă. Știi și simți despre ceea ce vorbesc.

Crearea metodelor de masaj facial

După mai multe studii practice, cărți citite, am descoperit, gândit, plămădit și împachetat un nou produs. E vorba de câteva metode excluzive de masaj facial. Ambiția mea a fost să creez ceva străin de toate produsele și procedurile cosmetice, menite pentru îngrijirea tenului.

Eram convinsă că există ceva aleatoriu, accesibil în orice timp, spațiu și aduce rezultate uimitoare. Ideea mea vine și din convingerea, experiența că tenul unei femei prinde farmec, strălucire și elasticitate dacă are o stare de spirit sănătoasă.

Da, poate că sună nefiresc, însă corpul tău are nevoie de mișcare și dragoste.

Mai exact, masajul facial contribuie la încetinirea procesului de îmbătrânire, hidratează, remodelează și oferă un efect de leafting. E vorba de un mod de viață, care poate fi deprins zilnic cu ajutorul mânilor tale.

Nu îmi place să mă laud prea mult, însă am învățat că e necesar să mă împart cu tine. Să îți spun că sute de femei și-au recăptat încrederea și sănătatea chipului lor prin intermediul acestor metode inofensive.

Premiul mare de campioană europeană la masajul facial

Mai mult, această aventură m-a condus spre marele premiu și titlu de campioană europeană în estetică la primul campionat European, SPA masaj, petrecut în Italia. Atunci, am participat cu tehnica de autor masaj facial Sugar Paradise (Sugar face biolift și Sugar slim massage) la care am lucrat aproape cinci ani. Era anul 2015 și a fost confirmarea că drumul meu abia începe. Au urmat multe medalii de aur și argint, însă nimic nu mă făcea mai împlinită decât rezultatele și schimbările din viața clientelor mele. Tehnica de masaj concepută de mine a cucerit o lume întreagă. Am fost invitată să transmit secretele ei în Israel, Italia, Irlanda, Australia, Federața Rusă și Canada.

Astăzi, îți pot spune liniștită că munca mea a dat rezultate. În câțiva ani, mi-am deschis propriul centru „SPA&Wellness Estetic Studio”, specializat pe metoda de epilare – sugaring după care a urmat fondarea Clinicii de Medicină Estetică „Ultimate Beauty”. Sunt două proiecte realizate din bani împrumutați și nopți albe.

Nu îmi aduc liniștea materială, ci fericirea de a fi utilă și o parte a unei lumi mai bune și sănătoase. Împlinirea celor care ies pe ușa clinicii noastre nu are preț. E energia care îmi crește echipa și mă impulsionează spre noi proiecte și vârfuri de stele.

Dacă ai ajuns aici, atunci îți spun bun venit. Povestea mea și a ta încă se scrie, iar o filă din ea e chiar aici. Te cuprind.

Lasă un comentariu