Ce trebuie să știi despre epilarea cu zahăr?!

de daria

Folosită cu precădere în Orientul Mijlociu, epilarea cu zahăr a fost readusă  şi pe meleagurile noastre de către compania ESTETIC STUDIO

Acum 5 ani, femeile din Republica Moldova au devenit mai norocoase și asta pentru că au beneficiat de posibilitatea de a testa și utiliza o nouă formă de epilare, sugaringul. Epilarea cu pastă de zahăr a devenit o nouă formă de răsfăț pentru femei și asta pentru că sugaringul exfoliază foarte bine pielea și o face sub o formă mai blândă,  determinând și femeile cu o piele sensibilă să vină la proceduri cu bucurie.

Body Sugaring Hair Removal offered at Spatique in Overland Park Kansas

Ce TREBUIE să știi despre Sugaring?! 

Epilarea cu zahăr este igienică

Pasta de zahăr este hipoalergenică și nu creează foliculită. Dat fiind faptul că pasta noastră are o mare concentrație de zahăr, bacteriile nu se pot dezvolta în ambalaj. Igiena mai constă și în utilizarea mănușilor de nitril și a unei soluții ce se folosește înainte de epilare, care are efect degresant și bactericid. După epilare, se aplică o loțiune cu extract de arbore de ceai, aloe și levănțică cu efect calmant.14369853_595896057259298_3138982982384421617_n

Epilarea cu zahar  NU este fierbinte

Spre deosebire de tradiționala epilare cu ceară, unde ceara este fierbinte și poate cauza arsuri și semne pe pielea clientei, pasta de zahăr se aplică la temperatura corpului fiind sigură pentru toate părțile corpului.  Este binevenită chiar și pentru zonele cu varice și vase capilare.

Epilarea cu zahăr NU rupe firele de par
Deoarece pasta de zahăr este foarte maleabilă, aceasta pătrunde pe lângă firul de păr până la rădăcina folicului și lubrifiază practic firul de păr, făcând, astfel, extracția mai completă și mai blândă. Părul este extras din folicul doar în direcția naturală de creștere a acestuia, ceea ce ajută la extragerea intactă a firului de păr. Datorită direcției de extragere a părului, clienta simte mai puțin discomfort, aproape deloc.

Epilarea cu zahăr îndepărtează chiar și cele mai mici fire de păr

Tehnica epilarii cu zahăr necesită ca părul să fie crescut cu mai puțin de 1.5 mm sau să aibă între patru și șapte zile de la ras. În unele cazuri, părul poate fi extras chiar și după două zile de la procedura de ras. De asemenea, în timp, firele de păr vor crește în număr mai mic. Iar pentru că sugaringul extrage și cele mai mici fire de păr, veți observa după câteva proceduri bune, că firele de păr încetinesc în creștere.

V-ați programat deja la o ședință de sugaring?!

sugaredlegs

 

 

You may also like

Lasă un comentariu