Cum arată o epilare cu zahăr profesionistă?!

de daria

Odată cu creșterea popularității a sugaring-ului, au apărut și diversele nemulțumiri din partea clienților. Aș vrea să fac o claritate în tot ce se stipulează în ultimul timp, și asta pentru că efectele sugaringului sunt de-a dreptul miraculoase. Deci, de ce femeile rămân mai puțin mulțumite de sugaring sau chiar deloc?!

1

În primul rând pentru că merg la specialiști neprofesioniști, care lucrează cu produse handmade.

Procedura de sugaring necesită o anumită îndemânare. Pentru o epilare cu succes, la aplicarea și la îndepărtarea pastei de zahăr, pielea trebuie întinsă și fixată în anumite direcții, ceea ce permite reducerea la minim a senzației de durere și sporește eficiența epilării.

Toate aceste detalii dau multe bătăi de cap, iar uneori sunt o sarcină practic imposibilă. Pasta profesională se deosebește mult de cea preparată în condiții casnice. Vă întrebați de ce? Răspunsul e foarte simplu.

hair-removal-sugaring-1

Un produs profesional și calitativ  se prepară în condiții speciale unde sunt respectate proporțiile de glucoză, fructoză și apă. Temperatura de fierbere a pastei de zahar este de 120 grade și se expune timp de minim 8 ore. Așa dar, acasă, la aragaz, sigur nu putem respecta astfel de condiții. Plus la toate, produsele profesionale trec un șir de analize bacteriologice și au certificate.

Totodată, țin să vă menționez și etapele efectuării procedurii de sugaring, așa încât, atunci când mergeți la salon, să știți ce înseamnă și cu ce se “mănâncă”.

La prima etapă pielea este curățată de impurități de o loțiune specială ce are efect bactericid, după care se face o ușoară exfoliere pentru a înlătura celulele moarte. Exfolierea este pe bază de sirop din fructoza și glucoza cu sare și extract de mușetel. Ulterior, se aplică pudra din plante medicinale. Eu am înlocuit talk-ul, deoarece s-a demostrat deja că este toxic. Se aplică pasta de zahăr contra direcției creșterii firelor de păr și se trage cu mișcări rapide în direcția creșterii firelor de păr. Se înlătură toate rămășițele de pastă de zahăr cu apă, se tonifiază pielea cu o loțiune tonică cu extracte din plante medicinale și se aplică loțiunea calmantă cu extract de aloe vera, pentru ca pielea să devină moale, catifelată și hidratantă.

sugaring

Pentru a o obține un rezultat pe măsură, vă recomand să mergeți doar în saloane specializate și doar la meșteri acreditați. Doar în cazul ăsta, veți putea savura pe deplin farmecul sugaringului!

You may also like

Lasă un comentariu