transparent back

Cu Daria Goroșenco – trainer internațional, campioană europeană la Spa Masaj, fondatoarea clinicii de medicină estetică „Ultimate Beauty”

21 de zile cu Daria’s secrets

Timp de 21 de zile te voi învăța cele 15 tehnici de masaj și le vom îmbina pentru a obține o îmbunătățire a calității pielii tenului și a decolteului.

Frumusețea nu înseamnă bisturiu.

Fiecare metodă a fost creată în urma necesităților individuale ale clientelor mele care sunt convinse că frumusețea nu înseamnă bisturiu, ci un mod de viață sănătos și o rutină zilnică a îngrijirii pielii și corpului în întregime.

Împreună am învățat că vârsta nu înseamnă riduri, complexe, depresie și pierderea de sine. Anii sunt de fapt lecțiile învățate, oameni și experiențe noi, iar încrederea și frumusețea rămân în echilibru și devin instrumentul de vârf al realizărilor noastre.

Daria-Gorosenco-Curs-Facial-Romania

Tinerețea și frumusețea tenului tău sunt pregătite să îți spună „La revedere”?

Nu le permite. Noi am găsit calea de reconciliere.
Natural, accesibil și sănătos.
Tot ce ai nevoie sunt mâinile tale și tehnicile excluzive de masaj facial, concepute de mine, Daria Goroșenco, timp de 15 ani de experiență în industria esteticii faciale și corporale.

Ce te doare? Noi știm.
Ai făcut tot ce ai putut, însă rezultatele s-au dovedit
a fi o momeală de scurtă durată.

 • Te lupți cu oboseala cronică, stresul și competiția provocărilor zilnice
 • Nu ai timp pentru suita de ședințe la cosmetolog, medic estetician și poate nici nu mai crezi în eficacitatea lor
 • Ești ademenită și implorată să testezi tot felul de produse cosmetice miraculoase.Nu mai ai bani și încredere pentru ele. Ah, da, poate că ai reușit să le încerci pe toate
 • Ridurile devin tot mai adânci și nu ai cum să le oprești
 • Liniile decolteului își pierd încet eleganța, iar pielea – fermitatea
 • Petele își fac apariția, iar culoarea pielii devine neuniformă
 • Cearcănele nu mai pot fi mascate
 • Tenul are un aspect obosit, palid și lipsit de luminozitate
 • Femeia frumoasă, tânără, activă și care le reușește pe toate e la mare căutare, iar fotografiile cu fețe perfecte de pe rețelele sociale cresc și mai mult frustrările.

 

Nu ești singură. E firesc ceea ce ți se întâmplă. Sunt milioane de oameni, care luptă zilnic cu această avalanșă de probleme. Însă, imaginea și starea ta de bine contează. Toate domeniile vieții te vor și au nevoie de tine împlinită, fericită și îndrăgostită de tot ceea ce îți aparține.

Noi ne-am convins - „Frumusețea fără vârstă” înseamnă o rutină zilnică,
un mod de viață sănătos, organizat pe principii firești
care au la bază resursele proprii și genetice.

Masajul facial e una din soluții. Îl ai la îndemână oriunde, oricând și în orice etapă a vieții. Fie că ești iubită, soție, mamă sau o femeie dedicată unei cariere de succes.

Ce îți oferă masajul facial?

 • Redă și păstrează aspectul proaspăt și relaxat tenului
 • Previne apariția și minimalizează cearcănele
 • Oferă tonifiere pielii decolteului și tenului
 • Minimalizează și contribuie la dispariția ridurilor fine, de expresie și adânci
 • Redă luminozitate tenului
 • Provoacă eliberarea propriului colagen și elastină
 • Redă forma naturală a ovalului feței
 • Oferă un efect de lifting facial
 • Redă ferimitatea tenului
 • Relaxează mușchii feței
 • Redă forma liniilor fine ale decolteului
 • Contribuie la ameliorarea sau dispariția stărilor de anxietate, depresie, oboseală cronică
12 ani de experiență și titlul de International Beauty Expert!
DESPRE DARIA GOROȘENCO

Totul a început  de la un mare interes și dragoste față de magia asta a frumuseții. Eram pasionată de creme, de cosmetică decorativă  și compoziția acestora. Datorită mamei mele, am reușit să urmez studiile visate în domeniul esteticii. Au urmat o serie de cursuri și seminarii, și diversele specializări în domeniul esteticii peste hotarele Moldovei.

Doream să ofer doamnelor o frumusețe fără bisturiu și eram într-o continuă căutare a metodelor noi și inofensive ce m-ar fi ajutat să-mi realizez dorința. Astfel, am reușit să studiez o tehnică de masaj facial pe care o realizam doar eu. Rezultatele obținute erau uimitoare.

Dar, cel mai memorabil, totuși a fost premiul de Campioana Europei în Estetică, obținut în anul 2015 la primul campionat European la SPA masaj, petrecut în Italia. La campionat am mers cu o tehnică de autor Sugar Paradise (Sugar face lift și Sugar slim massage), asupra căreea am lucrat 5 ani.

Ce beneficii primești după 21 de zile de maraton

Sunt rezultate concrete pe care poti sa le atingi cu ajutorul programului

BONUS

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți vom mai oferi și o serie de bonusuri valoroase pentru acest proiect

Video Curs Masaj Anti-age

Masajul „Anti-age”este o sinteză de tehnici adaptate pentru necesitățile tuturor tipurilor de ten și constituție a feței.Îmbunătățește metabolismul celulelor, care sunt hrănite cu oxigen și substanțe nutritive. În același timp, toxinele și excesul de lichide este înlăturat din spațiul intercelular. În rezultat, tenul capătă luminozitate și un efect de lifting. La fel, prin stimularea punctelor reflexogene, tenul își recapătă rapid vitalitatea, tonifierea și aspectul proaspăt.

Membră în comunitatea Daria’s Secrets

Să fii membră în comunitatea Daria’s Secrets înseamnă să fii la curent cu toate recomadările Dariei Goroșenco privind tehnicile de masaj, planul de nutriție și alte secrete ale procesului de anti-îmbătrânire. Acolo vei primi răspuns la toate întrebările, vei comunica cu alte participante ale maratonului care deleagă aceleași scopuri ca și tine. 

Plan de alimentație

Majoritatea oamenilor sunt în căutarea unor ingrediente, metode speciale pentru a opri procesul de îmbătrânire a corpului. 
Daria Goroșenco a pregătit un plan de nutriție dedicat acestei cauze – anti-îmbătrânirea corpului.

Acesta cuprinde  o structură de meniuri zilnice, realizate pe șapte zile, suficiente pentru a fi urmate un timp îndelungat conform obiectivelor personale.

Primește banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Credem cu toată inima în acestă metodă. O aplicăm de atât de multă vreme, ne-a adus așa de multe rezultate pozitive în viața noastră încât ne-a făcut să îți putem oferi cea mai bună garanție pe care probabil ai întâlnit-o până acum:

Dacă nu ești satisfăcută de rezultatul final – îți întoarcem banii!

Ce pierzi daca nu te inscrii la curs

Vei rămâne cea de ieri și astăzi într-o continuă luptă cu oboseala, anxietatea și chiar poate depresia. Ridurile vor deveni tot mai adânci, iar liniile decolteului vor continua să își piardă eleganța.

 Te vei lăsa ademenită de tot felul de produse și metode cosmetologice care îți vor promite rezultate imediate cu prețuri piperate, însă tu știi care e realitatea. Petele, una câte una, își vor face apariția, iar culoarea pielii va deveni tot mai neuniformă. Nici cearcănele nu vor mai putea fi mascate, iar tenul tău va avea un aspect obosit, palid și lipsit de luminozitate.

 Anii trec și lasă urme adânci pe corpul tău. De ce le-ai permite asta?

 După cele citite mai sus, sunt convinsă că ai înțeles ce pierzi dacă nu participi la acest maraton. E atât de simplu, însă un adevărat trofeu – șansa de a păstra aspectul tânăr al tenului tău pentru încă 10 și chiar 25 de ani.

 Draga mea, frumusețea nu are vârstă. E aici și are nevoie de grija și dragostea ta. Are nevoie de tine.

Ce Spun Alte Femei Despre Noi

M-au captivat sfaturile doamnei Daria, o Profesionista in domeniu, o femeie de succes si o modesta cum rar intalnesti in aceasta sfera ! Neaparat o sa mai revin sa ne faceti viata mai dulce cu muuult zahar, cum obisnuiti!
Irina Mereanu
Make-up artist
Mulțumesc din suflet doamnei Gorosenco pentru atmosfera caldă și relaxantă din salon,pentru domnișoarele de acolo —foarte drăguțe și amabile ) Sunteți bravo!
Tania Secrieru
Masajul si procedurile pentru fata sunt foarte super! Masajul cu bambus are practic un efect imediat! Personalul este foarte amabil, receptiv si foarte profesionist. Multumesc, cu siguranta revin!
Veronika Teleuca

Hai sa recapitulam ce anume primești

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină,te invităm să o suni pe colega noastra  și te va ajuta cu mare plăcere.