Daria Goroșenco – Campioană Europeană la Spa Masaj! Din 50 de țări, aurul a mers direct în Moldova!

de daria
De mică avea o pasiune înrăită pentru domeniul beauty. O femeie frumoasă și îngrijită, e și o femeie puternică,  are mai multă încredere în ea, întoarce privirile celor din jur și radiază în fiecare zi. A avut o creștere frumoasă în cariera sa, de la instructor de fitness, la make-up artist, maseuză, estetician și acum femeie de afaceri.

A adunat multă experieță în domeniul beauty și spa din primele ei joburi. Hotelul „Nobil” Spa și Academia de frumusețe „Vasilii Garbaciov”, au fost printre primii piloni care au ajutat-o să crească. Însă totuși cosmetologia a fost dragostea ei la prima vedere, de care nu s-a putut despărți până în prezent.

În toți cei 12 ani de experiență a tot căutat soluții și inovații care să o diferențieze de alții și i-a reușit. A fost prima moldoveancă care a adus tehnica de sugaring în Moldova.  A înființat o școală și un centru de instruire în epilarea cu pastă de zahăr, iar mai apoi a deschis și o Academie Estetică. În 2006 a fost primul estetician care a dus în Moldova hydromasajul facial, iar peste 2 ani, a fost prima care a răsfățat moldovencele cu masajul sculptural pentru față și corp.  Mai apoi a dat lovitura cu masajul de autor Sugar Biolift, pentru care a fost invitată în mai multe țări să-l predea și esteticienilor din întreaga lume. E super tare când și străinii fură câte ceva de la noi.

Așa, tehnica de autor a Dariei Goroșenco a ajuns și în Paestum, Italia unde a participat la un Campionatul European de Spa  Masaj, întorcându-se acasă cu medalia de aur. Italienii au rămas surprinși că premiul mare a mers direct la o moldoveancă din cele 40 de țări participante.

Nu i-a fost ușor să inventeze un masaj de autor în Moldova,  gelul de zahăr, secretul cheie a masajului, să-l facă într-un laborator din Israel, iar practica să o împartă în întreaga lume. Daria este o luptătoare, niciodată nu s-a dat bătută, a crezut în ea, în pasiunea ei și în toată munca pe care a depus-o în cei 12 ani. Acum masajul ei de autor, Sugar Biolift este adorat de tot mai multe femei. Procedură minune care pe lângă faptul că te relaxează la maxim îți și reînvie tenul, întinerindu-l cu 10 ani. Tu l-ai încercat?

You may also like

Lasă un comentariu