De ce BB Cream? Vezi sfaturi pentru alegerea perfectă și află-i secretele

de daria

Subtilul și naturalețea e o tendință. Despre asta vorbește și BB Cream, o invenție minune în cosmetologie, întrucât uniformizează culoarea pielii, elimină imperfecțiunile și în același timp are grijă de sănătatea tenului și o protejează pe termen lung.

Cine, unde și cum a fost creat BB Cream?

Produsul a fost creat în anii 50 de un dermatolog german, iar destinația acestuia era către femeile care au suferit intervenții și traume la nivelul feței, întrucât componentele BB Cream aveau scopul de regenerare și camuflare a imperfecțiunilor.

Ulterior, câțiva zeci de ani mai târziu, actrița coreeană Song Hye-kyo a spus că secretul frumuseții tenului ei e de fapt folosirea BB Cream, iar de atunci, popularitatea produsului a prins contur.

Pentru cine e recomandat?

Acest produs e perfect pentru femeile care se bucură de un ten cu mai puține imperfecțiuni, își doresc să ofere o culoare uniformă tenului și să îl protejeze de razele UV. La fel, e recomandat celor care nu sunt adepte machiajului și tind spre îngrijirea naturală a pielii. De fapt, BB Cream se potrivește oricărui tip de ten și doar preferințele individuale fac diferența.

De la ce vârstă poate fi utilizat?

BB Cream e foarte popular în rândul adolescentelor. Astfel, dacă ai 16 ani și folosești acest tip de produs de cinci ori pe săptămână, nu vei îmbătrâni mai repede. Dar, în ceea ce privește deteriorarea stării pielii, depinde de calitatea cremei pe care o utilizezi.

Cum alegi corect produsul?

Astăzi, sunt mii de oferte în ceea ce privește BB Cream, producători diferiți cu strategii de marketing și vânzări care să aducă rezultate și bani. De aceea, e foarte important să alegem cu grijă produsul, astfel încât prețul, calitatea și tipul acestuia să vină în mânușă cu ceea ce ne reprezintă.

Analizează recenziile producătorului, citește și informează-te despre componentele produsului, procură-l din locații sigure, cum ar fi din farmacii sau direct de la prima sursă. Pune întrebări producătorului sau consultantului care îți vinde BB Cream.

Dacă utilizezi o cremă care nu este potrivită tipul tău de piele, asta poate provoca blocarea porilor și nivelul ridicat de sebun, ceea ce duce spre un ten gras.  De aceea, acordă-ți timp și caută produsul conceput pentru tine. Folosește-l timp de cinci zile pe săptămână, iar două zile, lasă pielea să respire. Pentru o piele tânără și sănătoasă nu e nevoie să oferi ajutor constant din exterior.

La fel, pentru a alege cea mai potrivită nuanță, aplică o picătură de BB Cream pe marginea maxilarului inferior, puțin pe față și puțin pe gât și nu doar o nuanță, ci două-trei pentru comparație. Acest lucru te va ajuta să determini nuanța cea mai potrivită care va fi în armonie cu zona gâtului.

Și eu am avut parte de multe căutări până când am găsit ceea ce mi se potrivește și în același timp produsul pe care îl pot recomanda cu încredere clientelor mele în calitate de cosmetolog. E vorba produsul de la Bioline. Se potrivește oricărui tip de ten, hidratează, acoperă imperfecțiunile și oferă un efect natural și sănătos al pielii. Componența e una ușoară și se aplică uniform pe piele.

Oferă ce e mai bun și potrivit tenului tău, astfel încât să te bucure cu mulți ani de frumusețe.

You may also like