ELOS – cea mai eficienta si sigura epilare definitiva!

de daria

ELOS = Electro-Optical Synergy (sinergie electro-optica) adică energia combinata între un impuls luminos pulsat și radiofrecvența. Prin metoda ELOS® parul nedorit este înlăturat definitiv într-un mod rapid, sigur, nedureros si eficient. Foliculul pilos este distrus într-un mod selectiv, ceea ce înseamna ca în acel loc nu va mai putea creste firul de par.
Energia aplicata prin metoda ELOS® este folosita de mai multi ani și în clinici specializate, dovedindu-se a fi una dintre cele mai sigure metode existente la ora actuala. Metoda ELOSO are avantajul unic de a putea distruge rădăcina parului cu o cantitate mica de energie luminoasa și menținerea temperaturii necesare prin intermediul radiofrecvenței. Reacția firului de par și a pielii poate fi diferita la energia luminoasa. În foarte puține cazuri pot apărea înroșiri la suprafața pielii, care însa dispar după câteva ore.

elos epilare chisinau

Impulsurile aplicate la suprafața pielii pătrund în adâncime atingând temperatura necesara distrugerii foliculului pilos. Temperatura este menținută pe întreaga perioada de 200 ms necesare distrugerii acestuia cu ajutorul radiofrecvenței, ceea ce are avantajul ca impulsul luminos pulsat poate fi oprit. Astfel distrugerea rădăcinii parului se face într-un mod nedureros si foarte eficient. Aparatura folosita are o siguranța maxima prin răcirea permanenta a suprafeței pielii prin intermediul aplicatorului.
Firul de păr nu trebuie smuls cu 2 săptămâni anterior de începerea tratamentului şi pe toată durata acestuia, putând fi îndepărtat utilizând lama de ras sau crema epilatoare, iar în ziua terapiei acesta trebuie îndepărtat cu lama de ras, deoarece ținta în acestă procedură este foliculul pilos, și nu firul de păr. Atât periodicitatea cât și respectarea indicațiilor înainte de procedura trebuiesc respectate, pentru o eficacitate maximă a procedurii.
Cu cel puțin 10 zile înainte de procedură, trebuie să evitați să faceți plajă (atât într-un solar, cât și într-un mod natural), diverse procedee cosmetice injectabile, precum și peeling chimic profund pentru zonele unde se va efectua ELOS® epilarea.

Epilarea ELOS® e posibilă în orice perioadă a anului, chiar și vara.

Contraindicații epilare definitiva:
Persoane suferinde de epilepsie, convulsii induse de lumina.
Prezenta unui implant activ, cum ar fi un stimulator cardiac, pompa de insulina, etc. Utilizarea sistemului ELOS® nu a fost testat la persoanele cu implanturi active și, prin urmare, efectele sunt necunoscute.
Nu se folosește pe urechi, sfârcuri.
Nu se utilizează la bărbați pe fata, maxilar sau gat, zone unde parul are o structura diferita la bărbați de parul corporal.

Relevanța epilării ELOS® se datorează mai multor motive:
Capacitatea de a îndepărta orice tip de păr.
Procedura necesită un timp relativ scurt.
Risc minim de durere și complicații. Datorită capacității de reglare a dispozitivului și a sistemului de răcire inovator, senzațiile dureroase și rata complicațiilor sunt reduse la minim.
Cea mai mare eficiență. Astăzi, îndepărtarea părului prin metoda ELOS® este cea mai optimă metodă pentru a elimina problema părului în exces.

You may also like