Ești graviduță?! Află ce trucuri de frumusețe îți pot face sarcina și mai frumoasă! VIDEO

de daria

Perioada sarcinii pentru o femeie este cea mai frumoasă din viață, dar, în același timp, îi cam dă mari bătăi de cap la capitolul recuperare estetică după apariția bebelușului. Tocmai de aceea, pentru a elimina aceste bătăi de cap, există proceduri care vă pot ajuta să vă mențineți corpul și tenul atât pe perioada sarcinii, cât și după ea. 

pilling din piure de kiwi și ananas

În filmulețul pe care l-am pregătit, am efectuat următoarele proceduri.

Am exfoliat corpul cu scrub natural pe bază de uleiuri de cacao, cocos, shea, sare marină și semințe de căpșuni. Ulterior, am efectuat un masaj spa cu ciocolată albă. Ciocolata albă are o compoziție sută la sută naturală, componentele acesteea fiind uleiul de cocos, cacao, shea și vitamina E.  Masajul relaxant și limfodrenajul au proprietăți extrem de benefice. După care am trecut la împachetarea cu alge Laminaria, o procedură foarte necesară graviduțelor.

Trebuie să știi că farmecul acestor tratamente este eliminarea excesului de lichid din țesuturi și detoxifierea organismului. Totodată aceste împachetări îți oferă o senzație de prospețime după fiecare aplicare, și îți hrănesc pielea cu vitamine și minerale, prevenind îmbătrânirea prematură. Organismul tău se va simți ca și nou!

Iar în calitate de bonus, clienta a primit un peeling enzimatic din piure de kiwi și ananas, care a exfoliat foarte bine celulele moarte, urmând un masaj relaxant din piure din portocale, ce conține vitamina C, un puternic antioxidant. Iar la final, am încununat opera cu o cremă hidratantă pe bază de acid hialuronic.

Aveți grijă de frumusețea voastră și vizionare plăcută!

 

You may also like

Lasă un comentariu