Daria Gorosenco

Facem cunoștință?!

Sunt Daria Goroșenco și te aștept în fiecare zi, aici, să învățăm să fim frumoase!

sb4_3493Totul a început  de la un mare interes și dragoste față de magia asta a frumuseții. Eram pasionată de creme, de cosmetică decorativă  și compoziția acestora. Datorită mamei mele, am reușit să urmez studiile visate în domeniul esteticii. Au urmat o serie de cursuri și seminarii, și diversele specializări în domeniul esteticii peste hotarele Moldovei.

Doream să ofer doamnelor din Moldova o frumusețe fără bisturiu și eram într-o continuă căutare a metodelor noi și inofensive ce m-ar fi ajutat să-mi realizez dorința. Astfel, am reușit să studiez o tehnică de masaj facial pe care o realizam doar eu. Rezultatele obținute erau uimitoare.

Am fost prima care a adus în țară sugaringul profesional. Am vrut să bucur femeile din Moldova cu o metodă de epilare organică, sută la sută naturală. Odată cu apariția sugaringului,  s-a născut și centrul de instruire Sweet Epil.

 Sunt o fire ambițioasă. Primul trofeu l-am câștigat în anul 2008 la categoria make-up, după care în 2012 și 2013, am obținut locul 2 la SPA masaj, iar în 2014,  locul 1 la Estetică facială și corporală.

_ina4727Dar, cel mai memorabil, totuși a fost premiul de Campioana Europei în Estetică, obținut în anul 2015 la primul campionat European la SPA masaj, petrecut în Italia. La campionat am mers cuo tehnică de autor Sugar Paradise (Sugar face lift și Sugar slim massage), asupra căreea am lucrat 5 ani.

Estetic Studio s-a născut datorită dorinței mele de a face femeile să arate mereu bine și frumoase, utilizând proceduri și produse naturiste și exclusive.Iar, clientele mulțumite au favorizat și deschiderea unei noi filiale.

Am învățat mereu să fiu pozitivă și să cred în vise, ori în viață nimic nu e imposibil. Am învățat să am mult mai multă grijă de mine și să gestionez așa timpul, încât să pot să mă strecor în colivia mea și să stau acolo cu familia.

Ești femeie și trebuie să știi rutina de îngrijire a tenului, cum să te alimentezi corect și cum să faci așa, ca să fii stimată și iubită! Ori, toate astea adunate și fac o femeie fericită și împlinită!

Îți pregătesc noi metode și produse unice; lansarea salonului în mai multe regiuni pentru ca TU să te simți frumoasă oriunde, dar și lansarea Academiei Internaționale în Spa Estetică!

Te invit în lumea mea, o lume în care fiecare femeie este și poate fi nemaipomenit de frumoasă!

_ina4889-min

 

 

 

 

Add comment

Telefon de contact: 076015566
Program de lucru:
Luni-Sâmbătă: 09.00-20.00
Duminică: 10.00-16.00