Frumusețea nu are vârstă. Participă la maraton alături de Daria Goroșenco pentru un ten mai tânăr

de daria

Frumusețea fără vârstă înseamnă mai puține riduri și timp nelimitat în care te poți bucura de tinerețea corpului tău. Cum o menții și ce metode alegi – depinde de tine.

Daria Goroșenco e pregătită să ți-o ofere pe cea mai ecologică, accesibilă și cu rezultate pe termen lung. O poți realiza în orice loc ales de tine, iar tot ce ai nevoie sunt mâinile tale. E vorba de tehnicile excluzive de masaj facial, concepute timp de 15 ani de experiență în industria esteticii faciale și corporale.

Iar pentru a prinde toate secretele care stau în spatele acestor tehnici și pentru a le pune în practică, Daria a organizat pentru tine maratonul „Frumuseții fără vârstă”.

Timp de 21 de zile vei aplica cele 15 metode de masaj facial și le vei îmbina pentru a obține un aspect mai tânăr tenului tău.

Ce beneficii primești după 21 de zile de maraton?

– Formă definită a ovalului feței;

– Tonifiere;

– Fermitate;

– Minimalizarea/Dispariția ridurilor fine, de expresie;

– Culoare definită a tenului și decolteului;

– Efect de lifting;

– Luminozitate;

– Aspect proaspăt, sănătos;

– Întinerirea tenului;

– Prevenirea îmbătrânirii;

– Îmbunătățirea stării generale;

Acest maraton e o șansă unică pentru tine dacă nu ai timp pentru o serie de ședințe la cosmetolog, medic estetician și poate nici nu mai crezi în eficacitatea lor. Ești ademenită și implorată să testezi tot felul de produse cosmetice miraculoase. Nu mai ai bani și încredere pentru ele. Ridurile devin tot mai adânci și nu ai cum să le oprești. Cearcănele nu mai pot fi mascate. Tenul are un aspect obosit, palid și lipsit de luminozitate. Femeia frumoasă, tânără, activă și care le reușește pe toate e la mare căutare, iar fotografiile cu fețe perfecte de pe rețelele sociale cresc și mai mult frustrările.

Nu ești singură. E firesc ceea ce ți se întâmplă. Sunt milioane de oameni, care luptă zilnic cu această avalanșă de probleme. Însă, imaginea și starea ta de bine contează. Toate domeniile vieții te vor și au nevoie de tine împlinită, fericită și îndrăgostită de tot ceea ce îți aparține. 

AICI te poți înregistra la maraton. Să te bucuri din plin de această experiență alături de Daria Goroșenco.

You may also like