Masajul facial Beauty Balance – echilibrul perfect dintre frumusețe, sănătate și încredere

de daria

După cum ți-am povestit și în alte articole scrise aici, masajul facial e una dintre cele mai inofensive și naturale metode de a avea grijă de sănătatea pielii tale. Dacă l-ai inclus în rutina zilnică de îngrijire, rezultatele pe termen lung sunt asigurate. Previi apariția ridurilor fine, petelor, deformarea ovalului feței și obții un aspect sănătos și luminos al tenului.

Ce este Beauty Balance?

Beauty Balance e una dintre tehnicile de autor în care am reușit să includ, să îmbin cu succes mai multe tipuri de masaj, astfel încât să obținem mai multe beneficii, rezultate rapide și focusate pe necesitățile tenului. Mai exact, e un complex de exerciții menite să ofere o stare de echilibru, sănătate și tinerețe pielii.

Cele cinci tehnici de masaj facial îmbinate

Astfel, am inclus câteva elemente din masajul „GuaSha”, realizat cu plăcuța din piatră. Acestea relaxează mușchii feței, stimulează circulația sanguină, redă luminozitatea și reduce efectul de inflamație.

La fel, pentru a stimula elasticitatea, pentru a reda aspectul proaspăt și pentru a oferi un limfodrenaj puternic, m-am focusat pe câteva elemente din masajul „Rolling face”, cu ajutorul unei role destinate îngrijirii tenului.

Cât privește îmbunătățirea ovalului feței, reducerea vizibilă a ridurilor, prelucrarea țesuturilor în profunzime, am reușit să implic și elementele din masajul „Miofascial”. Rezultatul e asigurat datorită mișcărilor lente, profunde și prelungite, care oferă o stare de bine, relaxare și un ten tânăr.

Pentru eliberarea colagenului natural, pentru relaxarea profundă a firului energetic și pentru a oferi acel echilibru cu partea interioară, am inclus masajul „Bambus Lift”. Cu ajutorul unui bețișor din bambus, obținem lifting-ul facial, tonifiere și terapie de presopunctură.

O altă tehnică pe care am reușit să o includ și să o îmbin frumos e „Limfodrenaj-ul manual”.

Mișcările lente, manuale contribuie la stimularea circulației limfatice, oxigenarea celulelor, îmbunătățirea metabolismului și la întinerirea pielii. La fel, ne ajută în lupta cu cearcănele și inflamațiile.

Beneficiile Beauty Balance

Îmbinarea tehnicilor de mai sus a fost realizată doar după studii avansate și practicarea intensă a fiecărui tip de masaj în parte. Elementele nu au fost alese în mod aleatoriu. Fiecare dintre ele au rol important pentru a oferi rezultate frumoase.

Astfel, realizând Beauty Balance, obținem următoarele:

– Relaxarea mușchilor feței;

– Luminozitatea;

– Stimularea circulației sanguine, limfatice;

– Minimalizarea ridurilor, inflamațiilor și cearcănelor;

– Îmbunătățirea metabolismului;

– Îmbunătățirea ovalului feței;

– Prelucrarea țesuturilor în profunzime;

– Tonifiere;

– Lifting;

– Producerea colagenului natural;

– Relaxare profundă;

– Aspect proaspăt și sănătos al pielii:

Beauty Balance îți oferă echilibrul perfect care îți aduce frumusețe, încredere și sănătate. Îl găsești AICI, învățând toate elementele împreună cu mine. La fel, sunt gata să îți răspund la toate întrebările legate de masajul facial și să împărțim opinii.

You may also like