Masajul facial, secretul frumuseții fără vârstă. Vezi toate beneficiile

de daria

Masajul facial e metodă străveche de îngrijire a tenului. Chinezii, indienii, grecii antici și japonezii o foloseau pentru a preveni îmbătrânirea, revitalizarea, hidratarea pielii, precum și ameliorarea durerilor.

De ce avem nevoie de masajul facial?

Odată cu trecerea anilor, pielea tenului și a decolteului își pierde elasticitatea și fermitatea. Ovalul feței se deformează, iar dacă avem un mod de viață nesănătos, atunci pierdem și tonifierea, luminozitatea, precum și aspectul proaspăt. La fel, cearcănele devin o parte integrată a corpului, iar mușchii feței sunt tot mai încordați. Pentru a scăpa de aceste probleme, imperfecțiuni și în același timp, pentru a preveni îmbătrânirea, apariția ridurilor, sunt necesare multe produse și proceduri cosmetice care costă timp, bani și nu îți garantează rezultate pe termen lung. În schimb, masajul facial e o soluție care include toate necesitățile tenului. Secretul eficacității constă în adaptarea și personalizarea tehnicilor, precum și includerea acestora în rutina zilnică.

Care sunt beneficiile masajului facial?

– Redă și păstrează aspectul proaspăt și relaxat tenului;

– Previne apariția și minimalizează cearcănele;

– Oferă tonifiere pielii decolteului și tenului;

– Minimalizează și contribuie la dispariția ridurilor fine, de expresie și adânci;

– Redă luminozitate tenului;

– Provoacă eliberarea propriului colagen și elastină;

– Redă forma naturală a ovalului feței;

Precizăm că esteticiana Daria Goroșenco este autoarea a 15 tehnici exclusive de masaj facial concepute necesităților individuale ale fiecărui tip de ten și afecțiune.

De altfel, ținem să îți amintim că în anul 2006, Daria a fost primul estetician care a dus în R. Moldova hiromasajul facial, iar peste doi ani, a fost cea care a demonstrat și răsfățat moldovencele cu masajul sculptural pentru ten și corp. Ulterior, a dat lovitura cu masajul de autor Sugar Biolift pentru care a fost invitată în mai multe țări, astfel încât să îl transmită și să învețe esteticienii din întreaga lume. Mai mult, cu masajul Biolift, Daria Goroșenco a ajuns și la Campionatul European de Spa Masaj unde a câștigat medalia de aur.

Vezi și: Daria Goroșenco – Campioană Europeană la Spa Masaj! Din 50 de țări, aurul a mers direct în Moldova!

Frumusețea nu are vârstă. Depinde de tine dacă alegi să crezi în puterea mâinilor tale și atitudinii sănătoase față de corpul și mintea ta.

You may also like