Mezoterapia cu ac – întinerirea rapidă și sănătoasă a pielii fără bisturiu!

de daria
Frumoase și sexy ne dorim mereu să fim, doar că din păcate nu putem opri timpul în loc, fiecare clipă trăită lăsându-ne amprente nu doar în sufletul nostru, dar și pe chip. Însă noi știm care e secretul frumuseții veșnice – mezoterapia cu ac sau cum i se mai zice, cocktailul frumuseții. O procedură medicală nechirurgicală, ce implică injectări multiple în mezoderm cu substanțe sănătoase, la baza cărora stau un șir de vitamine și nutrienți.

Multe femei auzind de ac se sperie și cred că-și mutilează față dacă recurg la aslfel de proceduri. Eh, na! Află că atunci când vrei să scapi de riduri mai adânci sau alte probleme ale tenului, trebuie să faci și proceduri care să aibă acest efect WOW. Mezoterapia e cea mai rapidă cale de întinerire facială. Nu conține substanțe nocive, e un cocktail de vitamine care-ți ajută tenul să reînvie. Acest cocktail se aplică la nivelul feței, gâtului sau decolteului și ajută în mod natural la refacerea tonusului pielii, la estomparea ridurilor și în anumite cazuri la corectarea unor semne și cicatricii. Tratamentul se injectează și în mâini, având acelați efect superb.

Beneficiile mezoterapiei:
  • Estompează ridurile fine
  • Hidratează pielea pentru o lungă durată
  • Ajută la producerea elastinei și colagenului
  • Este un antioxidant bun
  • Stimulează microcirculația și metabolismul celular local
  • O sursă impresionantă de vitamine și nutrienți
  • Lifting perfect și de durată

Mezoterapia este ca o “ploaie în deşert” pentru tenul nostru, deoarece îi oferă acestuia o sursă impresionantă de vitamine şi nutrienţi din care el îşi ia atât cât este necesar pentru a-şi recăpăta elasticitatea, supletetea şi fermitatea. Cel care vine să completeze toată această procedură este acidul hialuronic, care stimulează producţia de colagen şi elastină, făcând pielea să pară mai întinsă şi mai tânără, deci cu mai puţine riduri.

Aplicarea cremei anestezice, te face să nu simți nici o pișcătură!

Mezoterapia facială cu ac se realizează sub anestezie locală. În cazul zonelor mai sensibile precum faţă, gât, decolteu este bine ca substanţele să fie introduse cu ajutorul unei seringi, deoarece aceasta permite o injectare adaptată feţei fiecărui pacient.

O şedinţă de mezoterapie durează aproximativ 30 de minute şi presupune injectări de câte 0,1-0,5 ml la distanţe de 1-3 cm, în funcţie de zona tratată. Este recomandat 5-6  şedinţe  cu intervalul de 1 săptămână şi un număr de 2 cure pe an. Prețul pentru o procedură variază de la 400 la 1200 de lei, depinde de problema cu care se confruntă fiecare client în parte. 

You may also like

Lasă un comentariu