Răsfăț SPA de graviduță

de daria

Pentru o gravidă ce nu are voie să facă băi lungi și relaxante, ce nu poate să-și pipăie degetele de la picioare și nici să doarmă pe burtă, dar totuși se consideră Femeie, căci Femeia gravidă e încă femeie…nu e un cangur cu marsupiu și nici un gurmand ce vede doar de mâncare… ci o femeie ce cabulpsește o terapie spirituală și de reabilitare fizică … așa, pur și simplu, fără motiv, doar pentru a-și reaminti ce impact moral poate avea o atmosferă călduroasă cu lumina lipsită de temie rezultată din lumânările aromatizante.

     Relaxarea și grija de sine a unei gravide este asociată cu un altfel de SPA – unul mediocru înlănțuit de un fotoliu și o ceașcă de ceai. Atât. Dar, ce ziceți de unul autentic? Un SPA a cărei certitudine e garantată de un act oficial, de o formalitate legală, plus, aici ve-ți tândăvi pe un fotoliu extensibil în timp ce esteticianul va “sfinți locul” făcând cântăriri și măsurători cu centimetrul, ulterior, rezultând un tratament personalizat și bine adaptat pentru o graviduță cu impact prielnic trupului, minții și a sufletului.

Un tratament potrivit îngrijirii pielii corpului în timpul sarcinii precizat de către un specialist și înfăptuit într-un centru estetologic constă din:

1. Exfoliere – se alege un scrub după preferință, având o textură cu mici-particule abrazive, care se aplică începând cu zona tălpilor pentru stimularea terminațiilor nervoase, urcând spre picioare și trunchi, cu mișcări ample de masaj, în direcția curgerii limfei. Apoi, se trece la brațe -> spate, celulele moarte fiind exfoliante foarte blând.

2. Masaj – se efectuează pe bază de ulei în componența căruia intră agenți puternic-nutritivi, fiind absorbiți de piele în timp ce se efectuează un masaj relaxant și revigorant.

     Într-o astfel de clinică, te teleportezi în oază de relaxare, atât de valoroasă pentru o viață matură, condusă de dosha arzătoare, și e morțis de preluat ritualul de răsfăț cât mai des, pentru a savura din acest fluid de energie divină care ne asigură sănătatea psihică și fizică.                                                                                                                                                                                      Luați aminte, fericirea mamei și starea de bine a bebelușului te răzbate, exteriorizând frumusețea divină interioară!

   

You may also like