Sugar Biolift – procedura de autor care are la bază gelul de zahăr făcut după propria rețetă

de daria
Un masaj calitativ, cu efecte WOW trebuie făcut si cu produse pe care tenul nostru pur și simplu le adoră.  Vitamine, extracte din plante, extracte din fructe, legume si alte componente care să ne ajute pielea să reînvie, să aibă acea strălucire, finețe și elasticitate ca la 18 ani.

Știind și cele mai mici detalii din ce sunt făcute produsele cosmetice, Daria Goroșenco a decis să-și facă propria rețetă a unui gel de zahăr, care e pur și simplu perfect pentru un masaj de milioane. Fiind în căutare unui laborator cu renume și recenzii bune, a ajuns tocmai în Israel. Și așa a luat naștere produsul de autor cu semnătură și tot pachetul.  Gelul magic conține glucoză, fructoză, acid lactic, acid hyaluronic, extracte din calendulă, mușețel, salvie și extract din broccoli – componente magice după care tenul nostru pur și simplu se topește. Ideea masajului Biolift, pe care l-a creat după multă muncă, a pornit de la distribuirea produselor sugaring și de la înființarea școlii de sugaring. A început să lucreze cu pasta de zahăr, iar la un moment dat, s-a plictisit de epilare, așa că a încercat produsul dat și la procedurile de masaj.

A fost mai mult un experiment. L-a testat mai întâi pe ea, apoi pe cei apropiați și pe clienții pe care îi cunoștea de mai mult timp, iar apoi, văzând neajunsurile pastei de zahăr, pentru că e bună la epilat, dar pentru masaj nu are o consistență potrivită,  a decis să-și facă propriul produs. Sugar Biolift este un masaj pentru a întineri fața, cu efect de lifting pentru a diminua ridurile. Această procedură se efectuează în mai multe etape: etapa sedativă – ce calmează sistemul nervos, limfodrenaj pentru un efect mai bun, iar apoi se lucrează cu partea de sus a feței, după care urmează un fitness-masaj pentru partea de jos, cu scopul de a ridica pomeții sau a scăpa de dubla bărbie. Masajul se încheie din nou cu etapa sedativă, atunci când clientul se relaxează.

 

You may also like

Lasă un comentariu