Uită de celulită și de vergeturile din perioada sarcinii!

de daria

Femeile întotdeauna și-au dorit să arate bine, iar lupta cu kilogramele în plus a fost o problemă de temut pentru sexul frumos. Și dacă tot suntem obișnuite, indiferent de orice, să arătăm bine, uite că sunt perioade când organismul nu ne permite. Sarcina este unul din motivele care stopează această luptă.

fe99c7eb21bcd03a7b84d686f56101e0

Ori, în cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei, atunci când își poartă puiul sub inimioară, femeia ar trebui să uite de această grijă. Tocmai de aceea, am pregătit câteva sfaturi pentru ca voi, dragi graviduțe, să arătați bine.

Trebuie să știți că e imposibil de slăbit pe perioada  sarcinii ori de scăpat în totalitate de celulită și vergeturi, dar e posibil de ameliorat progresarea acestora.

Pentru asta, vă vor veni în ajutor împachetările reci din componente naturale. În timpul sarcinii, sunt mai mult decât potrivite împachetările cu glină albastră și cu alge marine. De asemenea, țin să vă atenționez că sunt contraindicate împachetările calde ori fierbinți! Nu experimentați!

De asemenea, împachetările sunt binevenite, dar nu exagerați! Iar dacă și observați câteva semne mai puțin estetice, continuați să aveți grijă de corpul dumneavoastră prin utilizarea cremelor cotidiene. Slăbitul și obținerea unui corp de invidiat, va fi posibilă după nașterea bebelușului.

În calitate de estetist, dar și din propria experiență, vă pot recomanda produsele Gloria SPA Professional.

14355047_598121777036726_2889984820703556874_n

 

 

You may also like

Lasă un comentariu