Vizita la ginecolog – o consultație periodică pentru femeile ce au grijă de sănătatea sa!

de daria

Este actual stadiul continuu de oboseală și anxietate, în care grija de sine devine, inevitabil, deplasată … tu – fiind mereu ațâțată de activitățile și îndeletnicirile cotidiene.                   

     Dar, știai că bunăstarea unei familii, depinde de sănătatea ta? Ce presupune ritualul de vizită permanentă a unui doctor și cât de importantă este disciplina în acest vast aspect al medicinei contemporane?

Domnul doctor onco-ginecolog Eugeniu Goroșenco recomandă ca oricare femeie să  viziteze în fiecare an un ginecolog pentru depistarea precoce a eventualelor probleme cu care ne putem confrunta. Este musai să consulți măcar o dată pe an medicul ginecolog care va face analiza secreției vaginală,  testul citologic PAP, ecografie transvaginală, examenul clinc al sânilor etc. 

     Domnul doctor te primește cu zâmbet, îți află istoricul sănătății tale, te îndrumă și te ajută să rezolvi eventualele probleme din aspect ginecologic, fiind un specialist foarte competent și informat, cu un instinct foarte bun în diagnosticare.

You may also like